Полагане и редене на настилки от Унипаваж и тротоарни плочки в София

Фирма Асфалтиране София има над 10 години  опит в областта на строителството с богат опит в редене на тротоарни плочки, павета и бордюри. Фирмата дава от 5 до 10 години гаранция според зависимостта от ремонтната дейност. Предлагаме професионални и качествени услуги. Независимо от вида на плочките те се нуждаят от периодичен ремонт и профилактика.

Фирмата предлага на клиентите си отлична услуга за редене на плочки. Стремежът ни е след нашата работа да не се налагат никакви интервенции и поправки за период от 5 до поне 10 години. Благодарение на професионализма и дългогодишния опит, натрупан от нашите специалисти можем да предложим качествено и най-важното дългосрочно решение на проблемите на вашите дворове, улици, алеи и др.

Ние сме предпочитаният партньор в строителството за клиенти, които ценят коректността и творческия подход при намиране на най – ефективни индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.  Основни принципи, от които се ръководим при изпълнение на нашите ангажименти са: професионализъм, бързина, качество и съвместимост при работа с другите участници в строителния процес.

Ако имате нужда от строителна дейност, извършена надеждно и качествено от специалисти може да разчитате на нас. Ние ви гарантираме качество Нашият екип ще се запознае детайлно с Вашия проблем за да изготвим индивидуални решения, които съчетават специфичен дизайн и технологии. Независимо от сложността на всеки проект, нашата цел е да установим професионални и дълготрайни взаимоотношения с клиентите си.

ЗАЩО ДА АСФАЛТИРАТЕ С НАС