Професионално ръчно асфалтиране в София

За тези, които избират качеството!!!

В пазара на услуги за асфалтиране и ремонт на пътища, екипът ни се е доказал многократно, че най-важното в нашия бизнес е уважение и професионален подход към работата, изборът на висококачествени материали и опитни експерти.

Асфалт (асфалтиране) може да се направи, както по механизиран метод с помощта на асфалтополагач, така и ръчно. Във всеки случай, отличното качество асфалтовите пътища, паркинги, площадки, алеи, дворове и др., в крайна сметка се определят от професионалната класа на нашия персонал.

Преди да започнат работа на обект, нашите експерти провеждат оглед на терена и определят какви и колко точно материали, ще са необходими за качествено изпълнение на задачата. Ние използваме висококачествени строителни минерали – едро чукан камък, по-едър или по-дребен филц според нуждите, и най-съвременните техники и технологии в този бранш. Многогодишният опит на нашата фирма позволява да гарантираме качеството на извършената работа.

Как се извършва ръчното асфалтиране?

При ръчно полагане на асфалт прилагаме така наречената инжекционна технология, при която се използва катионна емулсия.

Това е  тайната на тази дейност. Това е студена, положително заредена емулсия, с дълбокопроникващи свойства, която при полагане, се разпада на съставните си части и се стяга на момента.

Веднага могат автомобилите да преминават по нея. Не се използва готов асфалт, той се произвежда в момента на полагането.

Каква е технологията?

Изчистваме мястото, което ще асфалтираме, полагаме емулсия и запечатваме за да не прониква водата отдолу. Заздравяваме дори почвата, след това започваме под много силно налягане да се впръскват камъчета.

В момента на излизането им се инжектира емулсия, която облива целия камък. Цялата тази операция, когато се набива със скорост над 100 км/ч, просто се запечатва и почти няма въздух между камъчетата, което гарантира плътност и здравина.

Емулсията се разпада и веднага се втвърдява. Камъчетата, които са пръснати наоколо, служат за изравняване на този слой. При тази технология не се налага предварително изрязване на дупката. Обработва се самата дупка. Дори да е по-скъпа технологията, крайният резултат е до два пъти по-евтин. Освен че не се изрязват дупките, няма извозване на асфалт и методът е екологичен.

Гаранцията, която фирмата дава, е до пет години, но нейният опит показва, че по тази технология дупките се запечатват за много по-дълъг период.

Ние предлагаме гъвкава ценова политика, която отличава нашите от цените на конкурентите, което позволява да проявят интерес и да ни се доверят големи, средни и малки търговци, граждани, сдружения на собственици и др.

Успехът на нашата фирма се определя от професионалния, енергичен и сплотен екип от хора с богат жизнен и професионален опит, познания и възможности да предложим на клиентите най-удобните и благоприятни условия.

ЗАЩО ДА АСФАЛТИРАТЕ С НАС