асфалтОще в древността бетонът се е използвал за павирани пътища като силно свързващо вещество или като основа за настилка. Но днес асфалтът е предпочитаният избор. Основната разлика между тези два материала при използването, водата е включена в циментовите смеси, а в асфалта, вискозна течност – битум. Бетонът след изсъхване образува твърда повърхност, която е склонна към напукване и огъване, особено ако не е идеално гладка.

Битумът е тъмно, лепкаво вещество, получено от суров нефт.

Използвайки асфалтобетонни настилки със свързващо вещество, получаваме гъвкав продукт, който се побира добре върху подготвена твърда „възглавница” и лесно се разпределя върху нея.

След полагане на настилката се отъпква с ролерен валяк.

Веднага след като повърхността се охлади до околната температура, тя става силна при автомобилен трафик.

Друго предимство е ремонтът на повредените повърхности. Този процес е сравнително прост и лесен и може да се извърши само от един човек, а събраният деформиран материал се използва за рециклиране. Този подход увеличава трайността на покритието.

Въз основа на гореизложеното, заключението предполага само себе си, че асфалтът е продукт с дълъг експлоатационен живот и атрактивен външен вид, който спестява пари и време. Поръчайте до ключ и ние ще ви осигурим добра повърхност. Нашата фирма е повече от 10 години в строителната индустрия и отговаря за качеството на работа.

Във всички дейности екипът се стреми към постигане на най-високи стандарти, високо качество на изпълнение, достъпни цени, дългогодишна гаранция, качествени материали. Най-добрата реклама е доволният клиент. Фирмата работи по утвърден стандарт на работа.