Професионално машинно асфалтиране в София

За тези, които избират качеството!!!

Фирма Асфалтиране София има над 10 години  опит в областта на строителството. Фирмата разполага с лична механизация и квалифициран персонал с дългогодишен опит. Гарантирано качество и спазване на срокове. Ниски и конкурентни цени.

В пазара на услуги за асфалтиране и ремонт на пътища, екипът ни се е доказал многократно, че най-важното в нашия бизнес е уважение и професионален подход към работата, изборът на висококачествени материали и опитни експерти.

Предлагаме асфалтиране, както по механизиран метод с помощта на асфалтополагач, така и ръчно. Във всеки случай, отличното качество асфалтовите пътища, паркинги, площадки, алеи, дворове и др., в крайна сметка се определят от професионалната класа на нашия персонал.

Преди да се започне работа на обект, нашите експерти провеждат оглед на терена и определят какви и колко точно материали, ще са необходими за качествено изпълнение на задачата. Ние използваме висококачествени строителни минерали – едро чукан камък, по-едър или по-дребен филц според нуждите, и най-съвременните техники и технологии в този бранш. Многогодишният опит на нашата фирма позволява да гарантираме качеството на извършената работа.

Как се извършва машинното асфалтиране?

Фирмата предлага услугата за поставяне на асфалт с професионална техника и от високо квалифицирани работници. Ние можем да асфалтираме всякакви пътища, частни алеи, дворове, паркинги, детски площадки, спортни съоръжения – със закупен от нас или от вас асфалт, на конкурентноспособни цени за асфалтиране.

Най-важни при поставянето на асфалт са метеорологичните условия. Асфалтирането е най-добре да се извърши в сухо време, на изравнена основа, тъй като асфалта повтаря профила на повърхността, върху която е поставен. След като се постави асфалтовата настилка, добре е по нея да не се преминава 2-3 дни, за да може асфалта напълно да се втвърди. Има ситуации обаче, в които е възможно да се наложи и ръчно поставяне на асфалт.

Каква е технологията?

Пътната основа е изгубила носимоспособност – намаляло е  сцеплението между агрегатите в следствие, на което основата пропада и се размества. Това води до деформация в асфалтовите пластове, които са еластична настилка.

Изрязва се асфалта с подходяща техника (фугорезачка) в правилна геометрична фигура, след което с багер се отстранява настилката и основния пласт от трошен камък.

Полага се нова основа от подходящ материал, които се уплътнява на пластове до 30 см с ръчна трамбовка или малък валяк. Преди уплътняване материала се овлажнява до земновлажна консистенция. Върху добре почистени повърхности се полага разтопен битум, битумни емулсии.

Субстанцията се разпределя равномерно по повърхността посредством гудронатор или друга одобрена специализирана техника. Гаранцията, която фирмата дава, е до пет години, но нейният опит показва, че по тази технология издържа и по-дълъг период. Ние предлагаме гъвкава ценова политика, която отличава нашите от цените на конкурентите, което позволява да проявят интерес и да ни се доверят големи, средни и малки търговци, граждани, сдружения на собственици и др.

Успехът на нашата фирма се определя от професионалния, енергичен и сплотен екип от хора с богат жизнен и професионален опит, познания и възможности да предложим на клиентите най-удобните и благоприятни условия.

ЗАЩО ДА АСФАЛТИРАТЕ С НАС