banner

 

Нашата фирма Асфалтиране в София – asfalt.bg  предоставя разнообразни асфалтови услуги в София и областта. Може да поръчате всякакъв вид работа – от кръпка до сложно асфалтиране на територии и площи. Цялата работа се извършва в комплекс, на строго фиксирани цени, с високо качество и точно в посоченото време.

Пълен списък на предоставените услуги за асфалтиране

В зависимост от целите и задачите, които ще бъдат решавани от нас могат да бъдат поръчани следните видове асфалтиране:

  • Пътища и територии;
  • Дворове;
  • Паркинги;
  • Тротоари;
  • Селски парцели;
  • Бензиностанция и други.

Всички услуги по асфалтиране по правило се извършват „до ключ“ – най-атрактивният вариант за сключване на договор за клиентите.

В този случай, след съгласуване по всички въпроси и подписване на съответните документи, нашата фирма изпълнява цялата работа, от началото до края и предава обекта, който е напълно готов за експлоатация.

Висококачествени асфалтови услуги на достъпна цена

Услугите от нашата фирма са на най-високо професионално ниво, с гаранция за качество и на достъпни цени. Анализира се опитът, натрупан за 10 години дейност на пазара, прилагаме единен интегриран подход при изпълнението на различни видове работа.

Във фирмата работят опитни работници с различни специалности, разполагаме с най-новото специално оборудване, налично е друго оборудване за извършване на пълния цикъл на работа, без да се включват фирми от други фирми. За всеки вид услуга на асфалтиране се определят фиксирани цени, които в никакъв случай не се надвишават. Прозрачна схема на ценообразуване, както и възможността да получите допълнителна отстъпка, е още едно основно предимство на нашата фирма!

Ясна организация при изпълнение на поръчката

За извършване на всяка поръчка, независимо от нейния обем и степен на сложност, се разработва и стриктно се спазва определена последователност:

В предварително уговорен час, специалист от фирмата пристига в съоръжението и го инспектира, прави необходими измервания, съгласува с клиента обема на планираната работа и други необходими условия и изисквания;

Висококачествените материали, бързината, навременността и гаранциите на изпълнителя до 3 години – това са нашите неизменни правила.