asfalt-pred-kashtaАсфалтът е отлично покритие за частни домове. Ако по-рано акцентът беше само върху магистрали и тротоари, сега това е добър вариант за озеленяване на частни къщи. Приятен естетически вид на асфалтовата настилка ще се впише във всеки интериорен двор. Пешеходният туризъм ще бъде още по-приятен. Децата ще прекарват приятно свободното си време с  любимите ролери, велосипеди, скутери.

Защо е популярен асфалтът?

Сравнително евтин строителен материал. Плоската повърхност позволява на превозните средства да се движат тихо, без никакви усилия и резки движения.

Асфалтобетонът се счита за безопасно покритие, с възможност за бързо спиране.

Лесен за ремонт. Това не отнема много време и е доста бърз процес, който не изисква тежко оборудване.

Асфалтът не се страхува от нестабилни метеорологични условия, като по този начин показва устойчивост на износване. Добър избор е не само за вътрешната територия на частните къщи, но и за влизане в гаража по шосе. Срокът на експлоатация на асфалтобетона е до 10 години. Не забравяйте, че по време на ремонтирания асфалт, увеличава времето за работа.

Нашите професионалисти от  фирма Асфалтиране София ще решат всякакви дизайнерски проблеми. При сключване на договор за изпълнение на работа по проекта и техническото задание се включват в цената. Ние спазваме сроковете, определени в договора, а цената на услугите не се променя по време на работа. Чувствайте се свободни да ни се обадите, ние сме на строителния пазар повече от 10 години.

Имаме готовност за незабавна реакция, при възникване на аварии, аварийни  и неотложни ремонти. Фирмата упражнява своята дейност на територията на цялата страна.