Asfaltirane trotoariАсфалтирането на тротоари и други пешеходни зони е важна част от озеленяването на съвременните населени места. Наред с пътните работи, полагането на тротоари има много технически тънкости, които трябва да се вземат предвид от изпълнителя.

Погрешно схващане е, че натоварването на пешеходните зони е няколко пъти по-малко, отколкото по обществените пътища, но това далеч не е така. Категорично е забранено да се пренебрегва качеството на работа, тъй като платното може да бъде унищожено отвътре, например, от корените на дърветата, или поради прекомерна влага, която се натрупва поради неефективна система за отводняването на водата.

Кой извършва висококачествена асфалтова настилка в района на София?

Фирма Асфалтиране София, която има над 10 години опит в тази област е  лидер в областта на тротоарното асфалтиране в столицата и в цялата област. Извършваме тези дейности по интегриран начин, в процеса на капитално строителство или на място, с реставрация на отделни секции за ремонт, посочени от клиента.

В зависимост от изискванията на клиента и условията на проекта, преди да положим основния слой, монтираме бордюри. Особено внимание се обръща на подготовката на фондамента. Може да се използва – натрошен камък, шлака, рециклирани строителни отпадъци и други). Последният слой е висококачествен асфалт с пясъчна или финозърнеста структура. Трябва да се отбележи, че на всички етапи на работа нашата фирма използва необходимото специално оборудване.

Полагането на асфалта трябва да бъде внимателно уплътнен, за да няма допълнителни предпоставки за разрушаване на структурата на горния слой.

В момента подреждането на тротоари, велоалеи, алеи, дворове и други подобни зони е много популярно, но въпреки това ние предлагаме много благоприятни условия.

Предимства от работата с нашата фирма

Асфалтирането на тротоари има следните предимства:

Висока ефективност при работата. Изпълняваме задачите строго навреме и предаваме обектите своевременно;

Качествени материали за пътно строителство. Готови сме да предоставим всички необходими документи и сертификати. Клиентите могат да получат и нашата гаранция до 3 години;

Високо ниво на логистика. Ние наемаме квалифицирани работници, които са изключително опитни в тази дейност. Нещо повече, фирмата разполага с пълна гама от модерно пътно-строително специално оборудване, като се започне от вибрационните уплътнения и завърши със самосвали.

Асфалтовата настилка се извършва качествено и професионално от нашата фирма. Създадохме страхотна репутация сред клиентите и много я ценим. Всички наши клиенти знаят това.