sofia-4542771_640Асфалтирането на територията е включено в списъка на благоустройството. В зависимост от състоянието се избира методът на асфалтиране –  извършва се кръпка, или се полага ново покритие. Най-често е препоръчително – вторият вариант. Асфалтирането на територията на София и околностите се извършва на няколко етапа:

  • Премахва се старото покритие, направено от асфалт;
  • Почиства се от мръсотия и прах. В бъдеще това ще осигури по-добро и равномерно полагане на новия асфалт;
  • Битумната смес се нанася върху асфалтовата зона;

С помощта на техника се полага асфалта.

Ако планирате да работите на малка площ, а състоянието на територията не позволява с това оборудване, което имате, асфалтирането на територията в София и околностите се извършва ръчно.

Ако работата е била извършена ефективно в съответствие с изискванията, тогава асфалтирането на територията ще издържи няколко години. В този случай оригиналният външен вид няма да бъде нарушен.

Къде да поръчате услугата асфалтиране на територията на София и околностите?

Асфалтирайки територия – е препоръчително да се поръча на специализирани фирми, които се занимават с асфалтиране.

Обръщайки се към професионалисти, може да сте сигурни в качеството на извършената работа. Асфалтирането на територии се извършва с помощта на специално оборудване. Голям парк от оборудване ви позволява да изберете най-доброто решение за работа във всяка област. Като допълнение – гарантира резултат в бързи срокове.

За всички видове работа е осигурена гаранция до три години. Дейността е лицензирана и по време на работа се използват материали, отговарящи на стандартите за качество. Преди да се започне работа се сключва споразумение, в което са ясно посочени условията, обемът на извършената работа и цената им. Специалистите се захващат за работа, след като се споразумеят и го подпишат от двете страни.