PytАсфалтирането на пътеки е най-разпространеният и практичен начин за облагородяване на дадена територия. Асфалтът има уникални физически характеристики, което го прави уникален материал за почти всяка климатична зона.

Асфалтирането на пътеки има няколко предимства:

  • Практичност;
  • Устойчивост на природни фактори, като температурни спадове, влажност на въздуха, чести валежи;
  • Устойчивост на товари от пешеходци;
  • Не изисква специални грижи, лесно е да се поддържа чист.

Асфалтирането на пътеки ще позволи няколко години да се реши въпросът с озеленяването. Ако работата се извършва качествено, като се отчита спазването на технологичните процеси, асфалтът ще издържи дълго време, без да губи първоначалния си вид.

Етапи на работа

Асфалтирането на пътеки включва няколко етапа:

  • Изкопни работи, включително почистване на външни отпадъци и замърсявания;
  • Подготовка на фондамента;
  • Полагане на покритие;

Уплътняване на асфалтовия слой.

Пътеката и нейната издръжливост зависят от това колко добре ще се извърши всеки етап. Разбира се, може да свършите цялата работа сами, но експертите ще проправят пътя много по-бързо и по-качествено.

Поръчайте пътеки с павета

Обръщайки се към специализирана фирма, не можете да се притеснявате за качеството на извършената работа. Опитът на майсторите е повече от десет години. През това време майсторите перфектно усвоиха съществуващите технологии, а също така редовно подобряват уменията си, което позволява използването на по-модерни материали.

Голям парк от собствено специално оборудване значително ускорява процеса на работа, без да се влошава качеството. В същото време фирмата е готова и може да осигури достъпни цени за своите услуги.

Фирмата има сертификати за всички използвани материали за работа и се предоставя гаранция до три години за всеки вид услуга.

Работата се извършва въз основа на споразумение, в което подробно са посочени процедурата и датите за всеки етап, както и разходите.

Все още имате въпроси? За целта просто се обадете на 0894 6737 37 или попълнете формуляра за кандидатстване в сайта.