asfalt-pred-kashtaЕдна от стъпките за премахване на нежеланата трева е асфалтирането на пространството пред къщата. Такова покритие с право може да се нарече най-трайното и издръжливо.

Ако сте решили да промените външния вид пред къщата си, можете да постигнете това качество с асфалтиране. Така ще постигнете:

  • Сила;
  • Високо ниво на устойчивост;
  • Голям коефициент на стабилност;
  • Безопасност на движението благодарение на груба структура
  • Уеднаквяване на покритието;
  • Дълъг срок на експлоатация.

Асфалтирането на пространството пред къщата е много по-изгодно от икономическа гледна точка от всяко друго покритие. Правилно положения асфалт предотвратява растежа на растителността. Така на територията няма да се появят нежелани плевели, които изискват специални грижи.

За да асфалтират това пространство, майсторите трябва да извършат определени етапи на работа:

  • Подготвителни работи, които включват маркиране, премахване на горния почвен слой, поставяне на бордюри, запълване с пясъчния слой и чакъл;
  • Полагане на асфалт, което се препоръчва при сухо време с помощта на специално оборудване.

Къде да поръчате асфалтови услуги

За да асфалтирате пространството пред къщата, препоръчително е да използвате услугите на професионалистите. В повечето случаи работата ще отнеме един работен ден, тъй като ще се използва специализирано оборудване.

Всяка работа се извършва въз основа на споразумение, подписано преди това от двете страни. Документът посочва процедурата и времето на работа, както и тяхната цена.

При настилката се използват само сертифицирани материали. Това ни позволява да гарантираме качеството на извършените услуги. Асфалтовото покритие е до три години. Ако през това време се случи нещо, майсторите ще извършат ремонт в удобно за клиента време.

Големият трудов опит ни позволява да изпълняваме работа за кратко време на високо ниво. Всички служители на фирмата са запознати с тънкостите на полагането на асфалт и винаги прилагат знанията си в практиката.