Професионално асфалтиране на паркинг в София

Фирма Асфалтиране София има над 10 години  опит в областта на строителството. Фирмата разполага с лична механизация и квалифициран персонал с дългогодишен опит. Гарантирано качество, спазване на срокове, на ниски и конкурентни цени.

Предлагаме асфалтиране, както по механизиран метод с помощта на асфалтополагач, така и ръчно. Във всеки случай, отличното качество асфалтовите пътища, паркинги, площадки, алеи, дворове и др., в крайна сметка се определят от професионалната класа на нашия персонал.

Преди да се започне работа на обект, нашите експерти провеждат оглед на терена и определят какви и колко точно материали, ще са необходими за качествено изпълнение на задачата. Ние използваме висококачествени строителни минерали – едро чукан камък, по-едър или по-дребен филц според нуждите, и най-съвременните техники и технологии в този бранш. Многогодишният опит на нашата фирма позволява да гарантираме качеството на извършената работа.

Най-важни при поставянето на асфалт са метеорологичните условия. Асфалтирането е най-добре да се извърши в сухо време, на изравнена основа, тъй като асфалта повтаря профила на повърхността, върху която е

При асфалтиране на паркинг прилагаме така наречената инжекционна технология, при която се използва катионна емулсия. Това е студена, положително заредена емулсия, с дълбокопроникващи свойства, която при полагане, се разпада на съставните си части и се стяга на момента.

Автомобилите могат да преминават веднага. Ние не използваме готов асфалт, той се произвежда в момента на полагането.

Технологията е следната – изчистваме дупката, полагаме емулсия, която запечатва водата да не прониква отдолу, заздравява дори почвата, след това започва под много силно налягане да се впръскват камъчета. В момента на излизането им се инжектира емулсия, която облива целия камък.

Набива се със скорост над 100 км/ч, просто се запечатва и почти няма въздух между камъчетата, което гарантира плътност и здравина. Емулсията се разпада и веднага се втвърдява. Камъчетата, които са пръснати наоколо, служат за изравняване на този слой. При тази технология не се налага предварително изрязване на дупката. Обработва се самата дупка. Дори да е по-скъпа технологията, крайният резултат е до два пъти по-евтин.

Гаранцията, която фирмата дава, е до пет години, но нейният опит показва, че по тази технология издържа и по-дълъг период.

Ние предлагаме гъвкава ценова политика, която отличава нашите от цените на конкурентите, което позволява да проявят интерес и да ни се доверят големи, средни и малки търговци, граждани, сдружения на собственици и др.

Успехът на нашата фирма се определя от професионалния, енергичен и сплотен екип от хора с богат жизнен и професионален опит, познания и възможности да предложим на клиентите най-удобните и благоприятни условия.

ЗАЩО ДА АСФАЛТИРАТЕ С НАС