Съществуват ситуации, при които както юридически, така и физически лица се нуждаят от асфалтиране на определена малка площ. Това може да бъде малка площ в къща, детска площадка за игра или спорт, участък от пътя пред фасадата на предприятие, магазин и други.

Асфалтът отдавна е доказан, надежден, практичен пътен материал и покритие. При правилно изпълнение, спазване на всички етапи на технология, асфалтовата настилка ще издържи много години и дори десетилетия.

Ако трябва да извършите асфалтиране на малка площ при благоприятни условия, свържете се с нашата фирма asfalt.bg, която предлага асфалтиране на пътища. Ние ще ви помогнем бързо, като знаете тънкостите при организиране на целия процес.

Асфалтиране на малки площи – изгодно предложение от нашата фирма

Ние имаме голям брой успешно завършени проекти, отговорен и надежден изпълнител, солиден парк от модерно специално оборудване, персонал от квалифицирани работници, договори с големи доставчици на строителни материали, благоприятни условия, широк спектър от услуги в пътно-строителния сектор, включително асфалтиране на малки площи.

Ако искате да направите асфалтиране на малки площи на ниски цени, свържете се с мениджърите на нашата фирма, изяснете всички въпроси, направете заявка.

В определен ден и час специалист от фирмата ще дойде на място за да изясни всички нюанси, да направи необходимите измервания.

За кратко време се подготвя за вас оценка, търговска оферта, договор.

Въз основа на подписаните документи екип от опитни работници, използвайки съвременна техника, специално оборудвано с малки размери, ще извърши целия набор от работи, включително:

  • Изравняване на неравностите (ако е необходимо);
  • Посипване на почвата с пясък, чакъл;
  • Уплътняване на повърхността;
  • Полагане на асфалт (в един или няколко слоя с различна дебелина, в зависимост от предназначението на конкретния обект, площ);

Избирайки сътрудничество с нас, вие разчитате на нашият професионализъм, качество на материалите и услугите, ниски цени, модерно обслужване.

Асфалтирането на малки площи от нашата фирма е вашият най-добър избор.