Asphalt-buildersArtboard-5-1

Една от основните дейности на нашата фирма Асфалтиране в София – е асфалтирането на дворове. Тази услуга се търси много от различни категории потребители. Традиционно търсенето на асфалтиращи дворове в София и околностите се увеличава през пролетно-летния период.

Активното озеленяване в дворовете на частните къщи и жилищните комплекси, градини, и училища продължава до късна есен. Именно през този период от време изпълняваме огромен брой поръчки с различна степен на сложност и обем.

Важно е, предварително да се уточни дизайна на двора, навременни козметични или основни ремонти, озеленяване, разделяне на пространството на секции (зони) и други мерки за подобряване. Асфалтирането на двора е един от най-важните етапи на работата, който осигурява чистота, лекота при достъп на превозни средства, движението на хората и други.

За да се извърши асфалтиране на дворове с най-високо качество и на достъпна цена, е важно да се направи правилния избор, да се свържете със специализирана фирма, която е в състояние да извърши всички необходими работи в срок и да гарантира дългосрочна експлоатация на асфалтирания обект – двор.

Нашата специализирана фирма предлага асфалтиране на дворове. Това означава, че целият набор от дейности, от разработването на проектната документация до доставката на обекта на клиента, се осъществява от нашите специалисти – майстори.

Основните предимства на фирмата са:

  • Цялата работа се извършва при стриктно спазване на проектната документация;
  • Проектът отчита всички характеристики на даденото съоръжение и се разработва в съответствие с всички изисквания, определени в техническите, регулаторните документи, регламентацията на строителните норми и правила, други изисквания за съдържанието и експлоатационните характеристики на съоръжението;
  • По време на изпълнението на поръчката се използват само висококачествени строителни материали от надеждни производители;
  • Фирмата разполага с всичко необходимо за извършване на работата на най-високо ниво на качество: висококвалифицирани специалисти от различни професии, собствена техника и оборудване, богат практически опит;
  • Цялата извършена работа е гарантирана до 3 години.

Поръчайте асфалтиране на дворове в нашата фирма – най-доброто съотношение цена и качество!